Az Ikea a legújabb termékével minden eddiginél messzebbre megy

A svéd vállalat egy lépéssel tovább ment annál, amit megszokhattunk tőle, és ezúttal nem egy új bútort, hanem egyenesen egy egész házat dobott a piacra. A cég a Vox Creative-val, az RV-vel, és a miniatűr otthonokra specializálódott Escape-el közösen tervezte meg ezt a kicsiny mobilházat, mely utóbbi cég Vista Boho XL modelljének egy változata - derül ki a travelandleisure.com cikkéből.

Forrás: facebook.com/Ikeausa

A tervezés során szem előtt tartották a fenntarthatóságot, így a házikón napelemek vannak, benne komposzt WC található, és csak annyi víz melegszik, amennyit épp használnak. A fehérre meszelt falelemek fenntarthatóan termesztett fenyőből készülnek, míg a konyhaszekrényeket újrahasznosított palacktetők díszítik. A hangulatot a semleges színtónusok határozzák meg, és olyan praktikus funkciók találhatók itt, mint a beépített tároló és az összecsukható íróasztal.

A vásárlók természetesen személyre szabhatják a berendezést szintén az Ikea kínálatából, és mi is tehetünk egy túrát a kabinban online. A házikó ára 47 550 dollárnál (mintegy 14 millió forint) kezdődik.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek