Ismét naplementében indul majd a futás a repülőtéren

Idén is birtokba vehetik a sportolók szeptember első szombatján (szeptember 2-án) a budapesti repülőtér 1-es futópályáját. Az immár hagyománynak számító, 11. Runway Run a tavalyi siker után, ismét a naplementében indul, a nevezési lehetőséget pedig a korábbinál szélesebb körben nyitja meg a szervező Budapest Airport.

Forrás: Budapest Airport Zrt.

A sportesemény az elmúlt 10 évhez hasonlóan idén is nemes célt szolgál; a nevezési díjakból befolyt teljes összeggel a sérült és fogyatékkal élő emberek sportolását segítő SUHANJ! Alapítványt, valamint egy beteg gyermekek gyógyulását segítő alapítványt  segít majd a verseny. Az adományok összege a verseny első, 2013-as megrendezése óta meghaladta a 90 millió forintot.

A helyszín a budapesti repülőtér lezárt 1-es futópályája lesz, ahol 100 fő számára biztosított a kényelmes futás. A versenyre online lehet regisztrálni, méghozzá 3 korcsoportban, azon belül is több távra. És ami plusz, hogy az indulók kapnak egy felkészülést segítő hathetes edzéstervet, amelyet az regisztrációt követően kapnak meg.

Forrás: Budapest Airport Zrt.

A nevezési díjakból befolyó összeget idén is száz százalékban jótékony célra fordítják. keretes

A 11. Runway Run-on az alábbi kategóriákban lehet nevezni:

♦ Felnőtt
Női vagy férfi 5 km
Női vagy férfi 10 km

♦ Gyerek
6-8 éves korosztály: 1 km
9-11 éves korosztály: 2 km
12-14 éves korosztály: 2km

♦Öröm Futás
Szülők és 14 éves vagy annál fiatalabb gyerekek: 1 km

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek