Mesebeli világgá változik a Palatinus Fürdő

Idén ősszel fővárosunkba érkezik a már sok országban rendkívül népszerű Lumina Park – Világkörüli utazás! produkciója, amely tökéletes őszi kikapcsolódást nyújt a gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt – olvasható a Palatinus Fürdő Facebook oldalán.

A varázslatos parkban egy felejthetetlen sétát tehettek a különleges fény- és hangjáték által létrehozott mesebeli világban, amely tökéletes kikapcsolódást nyújt a sötét őszi és téli estékre.

A látványos elemek már készen állnak a látogatók érkezéséreForrás: Facebook/Lumina Park Budapest - Világkörüli utazás

A korábbi években a Lumina Park 4 lengyel városban – Wroclawban, Poznanban, Lublinban és Bydgoszczban – volt jelen. Idén Budapestre, Vilniusba és Prágába látogat. 

A fénypark működéséhez szükséges energiát a Palatinus Fürdő napelemes energiatermelése biztosítja. A fénypark energiatakarékos LED-világítással működik, a legkorszerűbb technikát használva. A budapesti Lumina Parkban különböző alkotók változatos technikával készült alkotásai láthatók: lesznek például világító sárkányok, afrikai és indiai maszkok és repülő léggömbök is. Belépőjegyek a mágikus világba ide kattintva elérhetők.
(A borítókép forrása: Shutterstock/Wirestock Creators)

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek