Őszi fényben fürdő design vásárra várják a divatrajongókat

Októberben ismét a város egyik legszebb panorámájával rendelkező helyszínére, a Bálna Budapestbe költözik a WAMP design vásár. Az eseményen közel száz hazai alkotó várja majd a látogatókat, bemutatják a legújabb őszi kollekcióikat, valamint a kifutó nyári darabokat is be lehet még szerezni.

Forrás: WAMP - the Hungarian design market / Facebook.com

A vásáron ezen alkalommal is lesznek kisszériás ékszerek, lakberendezési tárgyak, kézzel készített és természetbarát gyerekjátékok, táskák, gyertyák és egyéb textil termékek.

Az esemény Facebook-oldalán a hónap tervezőjét is bemutatták már. Az EditMabo Jewellery márka, idén jelent meg a WAMP kiállítói között, és kézműves ékszerei között nem található két teljesen azonos darab. Az ékszerek anyagukat tekintve ezüstből, aranyból, féldrágakövekből, drágakövekből illetve természetes anyagokból készülnek. 

A Wasárnapi Művészeti Piac, vagyis a WAMP 2021. júliusában lett 15 éves, így ez az októberi vásárnap utószülinapi partiként is felfogható. A helyszín kutyabarát, így a négylábú kedvenceink is jöhetnek. Azt viszont fontos tudni, hogy a rendezvény csak védettségi igazolvánnyal látogatható, ami mellé fel kell mutatni a személyi igazolványunkat is.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek