Videó: Így suhanhatunk az ország egyetlen elektromos bobkart pályáján

Mindig keressük az új kalandokat, parkokat, adrenalinlöketet adó sportolási lehetőségeket és helyszíneket, ilyen az a bobkart pálya is, amit Berettyóújfaluban, a Morotva Liget Sport és Szabadidőközpontban fedeztünk fel. Hogy mi a különlegessége? Ez hazánk egyetlen elektromos bobpályája, ahol az 512 méter hosszú pályán az utasok határozzák meg a haladási sebességet, ami akár 40 km/h is lehet!

Forrás: bobkart.hu

Egy sima bobpályával ellentétben, – ahol szánok a lejtés elvén működve a gravitációs hatás révén közlekednek, és a fékezés lehetősége biztosított az irányítás során, az is csak mechanikusan, – itt, ezen a pályán a szánok elektromos hajtásúak – olvasható a Bobkart.hu oldalán.

A Bobkart kocsi 2 személyes és innovatív kialakításának lényege, hogy a fejlesztés kiküszöbölte a sík terület hátrányait, és megvalósította ugyanazt azt élményt, amit a hegyvidék lankái nyújtanak.
Júliusban minden nap 10-től tart nyitva a pálya, hétköznap 18 óráig, hétvégén pedig 20 óráig élvezhetjük a biztonságos száguldást.
Persze nem csak bobkartozhattok, mászófal, csónakázótó, játszótábor és játszótér is várja a gyerekeket. További információkat a Morotva Liget Sport és Szabadidőközpont weboldalán és Facebook-oldalán találhattok. 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek