Ajándékutazás vár a gyerekekre, ha plüssbaráttal érkeznek a Gyermekvasúthoz

Megéri télen is felkeresni a budapesti kisvasutat, mert a Gyermekvasút honlapja szerint, február utolsó hétvégéjén nem kell fizetniük az utazásért azoknak a gyerekeknek, akik plüssfigurát mutatnak be a jegyváltáskor.

Garfield is jól érzi magát a Gyermekvasúton...Forrás: Gyermekvasút / Press

Ez azt jelenti, hogy február 26-án és 27-én jutalomutazásban részesülhetnek azok a 18 évesnél fiatalabb gyerekek, akik plüssmacit, plüssgyömölcsöt, plüssvonatot, vagy éppen egy plüssegeret, esetleg magát Garfildot a macskát viszik magukkal az útra.

Sőt, a Gyermekvasút a hétvége legnagyobb plüssállatát is keresi majd. A két nap folyamán, amelyik család a legméretesebb plüssfigurával érkezik, és azt leméri a végállomásokon található mérőfalak segítségével, majd le is fotózza, nyerhet egy választható „tavaszi gyermekvasúti élményutazást". A lényeg, hogy a fotón jól látszódjon a teljes figura és a mérőfal is.

A hétvégén a vonatok óránként indulnak a végállomásokról. Érdemes felkeresni a Hűvösvölgy állomáson található Gyermekvasutas Múzeumot is. A programra előzetes regisztráció nem szükséges, de a jegyeket kizárólag készpénzzel lehet megvenni a helyszínen.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek