Kerüld meg a világot a Lego új földgömbjével!

A Lego bemutatta új földgömb készletét, ami biztosan beindítja majd a rajongók fantáziáját a világ körüli utazások, új helyek felfedezése és új élmények szerzése kapcsán - olvasható a cég sajtóközleményében.

A valósághű, testreszabható, régies hatású, kockákból épített földgömb több mint 40 centiméter magas és 2585 darabból áll, a kontinensek és óceánok nyomtatott nevei pedig világítanak a sötétben, így kiállítva bármikor láthatjuk a világot. Emellett a modellt a megépítése után pörgetni is lehet, ami most először lehetséges egy ekkora méretű Lego-földgömb esetében.

A földgömb 2585 darabból állForrás: lego.com/globe

A készlet a Lego Ideas felületére beküldött tervből készült el. A kezdeményezés keretében a
rajongók által megtervezett és megszavazott ötleteket valósítják meg készletek formájában. A földgömböt Jules Verne művei ihlették, és egy francia rajongó, Guillaume Roussel tervezte meg. 

A sötétben világítanak a kontinensek és az óceánokForrás: lego.com/globe

A készlet ötletéről ezt mondta: „Amikor a terven gondolkodtam, az járt a fejemben, hogy mi lehet az, ami kreatív, edukál, és kötődik a világ legtöbb részéhez. A válasz pedig az volt, hogy maga a világ." A földgömböt február 1-től lehet kapni.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek