Szemet gyönyörködtető új szettel nyitja az évet a Lego

Jó hírünk van azoknak, akik rajonganak a Lego-szettek apró virágaiért. A cég ugyanis piacra dobott két új szettet, amelyekből életnagyságú virágcsokrot és apró virágokba borult bonszait építhetünk.

screenshot/https://www.youtube.com/watch?v=xYj3b9q32Dw&feature=emb_logo

A Lego sajtóközleménye szerint a Botanical Collection névre keresztelt csomag azokat a felnőtteket célozza meg, akik egy kicsit több zenre vágynak az új évben.

Sokan keresik a zöldfelületeket, hogy megszabaduljanak a stressztől, most az otthonukba hozhatják a természet érintését miközben legócsokraikat építgetik - írja a cég sajtóközleményében. 10 felnőttből 7 mondja azt, hogy gyakran keres új stresszoldó módszereket, és 10-ből több mint 8 mondja, hogy a játék segít kikapcsolódni - az új szettek kifejezetten nekik szólnak. "A testreszabható elemek és a mindful építkezés remélhetőleg segíti majd őket abban, hogy kifejezzék személyiségüket, és kibontakoztathassák kreativitásukat" - írják a közleményben.

A 756 darabból álló Flower Bouquet gyönyörű virágokat, rózsákat, pipacsokat, őszirózsákat, százszorszépeket és különféle fűféléket tartalmaz, amik millióféleképpen rendezhetőek csokorba. A virágszárak mérete alakítható, így bármilyen vázához hozzáigazítható.

A Bonsai Tree 878 darabos, egy szögletes tálat és egy rácsos fa hatású Lego állványt is tartalmaz, valamint zöld leveleket és apró rózsaszín virágokat, amelyekkel a bonszaiunkat feldíszíthetjük. Amellett hogy szemet gyönyörködtetőek a készletek, növényi eredetű műanyagból készült elemeket is tartalmaznak, amelyeket fenntartható módon gyűjtött cukornádból készítettek.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek