Gyerekprogramos utcabált rendez a József Attila Színház

Szombaton rendezi meg hagyományos évadkezdő utcabálját a József Attila Színház. A szeptember 25-i eseményen számos gyerekprogram, előadásrészlet, musicalegyveleg, filmvetítés, beszélgetés és koncert várja majd az érdeklődőket.

Jelenet a Valami bűzlik című musicalbőlForrás: ©Kallai Toth Anett / József Attila Színház / Facebook.com

A helyszín a színház melletti Déryné köz lesz, ahol az ígért nyárias időben 13 órától 18 óráig tart majd a program. A rendezvényen bemutatják a közönségnek a színház társulatát, az utcabált pedig Nemcsák Károly, a József Attila Színház igazgatója nyitja meg.

A közönség többek között hallhat majd részleteket az októberi bemutatóból, a Szibériai csárdás című darabból, Musicalegyveleg címmel pedig a Macskafogó, a 9-től 5-ig és a Valami bűzlik című musicalekből hangzanak el részletek. Versek színészeinktől címmel Cseh Tamás-dalokat ad elő Fekete Gábor és Lábodi Ádám. Békeidők dalai címmel pedig az Egy szoknya, egy nadrág című zenés vígjáték zeneszámait is hallhatják majd. A kávézóban filmvetítést szerveznek és Horváth Péterrel tartanak beszélgetést. A kiállítóteremben pedig 3 időpontban tartanak csoportos vezetést a Valami bűzlik című kiállításon - olvasható az MTI oldalán és a színház Facebook-posztjában.

A gyerekprogramok között mesekoncert, tánctanítás, kézműves foglalkozás, ugrálóvár, pecsétgyűjtő állomások - célbalövés, tojásdobálás, fotózás álarcban a Macskafogó falnál -, aszfaltrajzolás lesz, és Muki bohóc is tiszteletét teszi a forgatagban. A belépés minden programra ingyenes, de a felnőttek esetében védettségi igazolványhoz kötött.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek