Bőgőversenyre is jelentkezhetünk majd ezen az erdei családi napon

Az Egy a Természettel Vadászati és Természeti Világkiállítás jegyében a SEFAG Zrt. szeptember 25-re, szombatra családi napot tervez a Zselici erdőbe. A Természet, vadászat, kultúra hívószavú eseményt Bőszénfán, a Ropolyi pihenőhelyen tartják, az érdeklődőket pedig 10 órától 18 óráig várják a sokszínű programokra.

Forrás: ©Franz Bagyi / SEFAG - somogyi erdők / Facebook.com

A szervezők sok különböző kiállítót és programot raktak össze erre a napra. Amint az esemény Facebook-oldalán is olvasható, lesz trófea- és képzőművészeti kiállítás, Variációk irtó kapára címmel kiállítás, és interaktív családi játékok is várják az érdeklődőket az óriás fa labirintustól a kosárhintáig. Aki pedig pár somogyi finomságra vágyik, az meglátogathatja majd a helyi termelők udvarát.

A bátrabbakat fogathajtó verseny és vadászomnibuszos túrák is várják a Zselici erdőkben. A Zselici Csillagvizsgálóban VR szalonnal és természeti bemutatóval készülnek, a pihenőhelynél pedig pedig jelentkezhetünk a Gímharsona elnevezésű bőgőversenyre, bepillanthatunk a kovács mesterség rejtelmeibe és Lóki György jóvoltából solymász bemutatót is láthatunk.

A zenei programok 15 órakor kezdődnek. A színpadon fellép a Z Generáció, a Vadász Kamara Együttes, a Cantores Ecclesiae rézfúvós együttes, a Szennai Művészeti Iskola gyermek csoportja és a Zselic Táncegyüttes.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek