Új színházi fesztivál debütál Sátoraljaújhelyen

8 helyszín, 5 nap, több mint 30 program – július 14. és 18. között első alkalommal rendezik meg a Déryné Fesztivál, ahol ingyenes családi programok, izgalmas interaktív játékok és 200 forintos belépővel megtekinthető, színvonalas színházi előadások várják a kicsiket és a nagyokat.

Forrás: deryneprogram.hu

A programba olyan színházi produkciók kerültek, mint a János vitéz, a Déryné ifjasszony, a Kék róka, A falu rossza, a Frankie, A helység kalapácsa, Cseh Tamás emlékest, Azért a kis bolondságért, A nagyidai cigányok, Nyitom a szívem.

A szervezők célja, hogy a színház élményét minél több emberrel megismertessék. Az Országjárás és Vándorszínház alprogramokkal színvonalas színházi produkciókat visznek az ország számos pontjára, a nagyvárosoktól egészen a legtávolabbi kistelepülésig. Sátoraljaújhelyre is ezért esett a választásuk, hiszen távol esik a klasszikus kőszínházi intézményektől, de remélik, a környéken élőknek is kedveskedhetnek ezzel a hiánypótló rendezvénnyel. Bővebb információk a rendezvény honlapján és Facebook-oldalán olvashatók.

 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek