Az év legrövidebb éjszakáján életre kel a makettpark

Különleges fényár várja majd a Mini Magyarország makettpark látogatóit, akik idén először és utoljára pillanthatnak be a park esti életébe. Minden évben ugyanis csak az év legrövidebb éjszakáján, idén június 26-án, a Múzeumok éjszakáján látható ez a különlegesség.

Éjjel egészen más arcát fogja mutatni a makettparkForrás: photos by Baksi/Photos By Baksi/Mini Magyarország Szarvas

A "vetítővászon" a makettpark lesz, ahol a kicsinyített épületek varázslatos színekben pompáznak majd. A makettpark épületeinek ablakaiban fények gyúlnak, ráadásul a gombnyomásra indítható kis vonatok is világító éjszakai üzemmódra kapcsolnak az ország leghosszabb szabadtéri makettvasút-hálózatán.

A fákról, pergolákról lelógó lampionok és fluoreszkáló kövek csodás látványt nyújtanak, míg a mini Balatont mécsesek világítják meg, a vizeken pislákoló gyertyák ringatóznak majd.

Az éjszaka leglátványosabb produkciójaként egyedülálló fényfestésben, fákon táncoló különleges alakzatokban gyönyörködhetnek a látogatók – tudtuk meg a Mini Magyarország Makettpark közleményéből. A program 20 órától 24 óráig, védettségi igazolvány nélkül is látogatható, jegyet venni 19.30-tól lehet a pénztárban. Bővebb információt ide kattintva kaphatnak.

 

 



Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek