Minden eddiginél nagyobb szettel készül a Lego az utazási szezonra

Az óriási világtérképet tartalmazó új Lego Art készlet a cég történelmének eddigi legnagyobb, összesen 11695 elemet tartalmazó szettje, mely kétdimenziós lapocskákból áll, és a Colosseumtól vette át a vezető helyet, melyet tavaly ősszel dobtak piacra. A világtérkép többféleképpen újragondolható, így az építők személyisége, illetve utazással kapcsolatos élményei és vágyai is megjeleníthetők - derül ki a cég közleményéből.

Lego világtérképForrás: Lego

Mint írják, a személyre-szabható, kockából készült gombostűkkel megjelölhetik azok a helyszínek, melyeket már meglátogattak, vagy kiemelhetik azokat, amelyek a bakancslistájukon szerepelnek. A 40 alaplap három részre bontható, ezáltal három különböző módon rendezhető át az építmény, lehetővé téve, hogy a rajongók kedvenc helye kerüljön a térkép középpontjába.

A 65 cm magas és 104 cm széles művön az óceánok szintén tetszés szerint variálhatók, úgy is elhelyezhetők, hogy visszaadják a tengermélységet, de szabadon átépíthetők, így még több mintázat és motívum alakítható ki.

Lego, világtérképForrás: Lego

A szetthez hanganyaganyag is tartozik, melyben utazási szakértők mesélnek élményeikről, például Torbjørn C. Pedersen blogger-felfedező, aki először látogatott el a világ összes országába úgy, hogy egyszer sem szállt repülőgépre. Syazwani Baumgartner blogger pedig arról számol be, milyen tapasztalatokat szerzett bolygónk legeldugottabb pontjain.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek