Őszies időben, de tavaszias bazárral várják a piacok szerelmeseit a Normafán

  A kézműves-, kirakodó- és régiségvásárok kedvelőit vájra május 16-án vasárnap a Normafa Síház. Az enyhítések után, újra megszervezik a síház udvarán már hagyománnyá vált Pop Up Bazaart, amire 11 órától 17 óráig várják a látogatókat. 

  Forrás: Normafa Síház / Facebook.com

  Egy helyre gyűlnek a válogatott művészek, kézművesek, designerek és iparművészek egyedi munkái, illetve értékes műtárgyakat is csodálhatunk majd, miközben forr a bor és a bográcsban a Síház híres gulyása. Az esemény leírásában a szervezők egy "szép napos, őszi délutánra" hívják a családokat; és nem tájolták el magukat, hiszen az időjárás tényleg ilyen időt ígér. 

  A megújult vendéglátóhely eseményét azoknak ajánlják, akik célirányosan keresnének valami jópofa ajándékot, vagy csak kiszabadulnának a városból, és élveznék a tömegtől mentes vásározás élményét. A rendezvényen a maszk viselete ajánlott, és az érvényben lévő egészségügyi előÍrásokat is be kell tartani.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Ezek is érdekelhetnek