Új fejlesztések várhatók az elbontott velencei gyermektábor területén

  Két beruházás indulhat egymással párhuzamosan a Kárpát-medencei Művészeti Népfőiskola Alapítványhoz került, elbontott velencei gyermektábor területén. Rodics Eszternek, a népfőiskola elnökének sajtótájékoztatójáról a feol.hu számolt be. 

  Pumpapálya a németországi Zähringenben - illusztrációForrás: Andreas Schwarzkopf/commons.wikimedia.org

  Mint megtudták, az Országos Bringa Park Program pályázatának keretében két kerékpáros ügyességi pumpapálya is elkészülhet az újjászülető tábor területén. Az egyik pályán a felnőttek, akár profik hódolhatnak a kerékpározás szenvedélyének, míg a másikon a gyermekek fejleszthetik tudásukat, állóképességüket.

  Az Országos Bringa Park Programnak már 23 sikeres pályázata van, és Velencén az egyik legnagyobb pályát fogják létrehozni. A Velencei-tó térsége eddig is kerékpáros-paradicsom volt, hiszen a telepített számláló szerint 130 ezer bringás fordul meg évente a kiépített bicikliúton. A pumpapályák már nyárra elkészülhetnek.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Ezek is érdekelhetnek