Online pizsamaparti készül Mátyás királlyal és Da Vincivel

  Április 22-én, csütörtökön 19 órától várja a 6-12 éves gyerekeket a Magyar Nemzeti Múzeum és a Da Vinci csatorna új programjára, a Mátyás király és Da Vinci Online Pizsamapartira. A program ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött - derül ki a múzeum honlapjáról.

  Forrás: mnm.hu

  A közel két órás esti program folyamán virtuális látogatást tesznek Hunyadi Mátyás pompás udvarába, a középkori Magyarország izgalmakkal teli világába, és megnézik, mi köti össze Mátyás királyt Leonardo Da Vincivel - nem csak az azonos korszak, de a sokoldalúság, a furfangos, csavaros észjárás és az átlagon felüli intelligencia is. A Nemzeti Múzeum kiállítását a Thinglink.com alkalmazás felületén lehet elérni, ahol a csoport közösen fejti meg a több száz éves tárgyak titkait.

  A játékos online programban Da Vinci életéről és találmányairól is tanulhatnak a gyerekek Balatoni József, azaz Jocó bácsi, az ország töri tanára vezetésével. A műsort Tiebenszky Moni Lisa, a Felelős Szülők Iskolája alapítója, a Da Vinci TV nagykövete vezeti. Bővebb információk az esemény oldalán találhatók.

   

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Ezek is érdekelhetnek