Ingyenes tesiórákra várják áprilisban és májusban az egész országot

  Otthonról is bárki számára online elérhető, ingyenes mozgásnépszerűsítő programokat, tudás- és videótárat kínál a Magyar Szabadidősport Szövetség. Hamarosan elstartol a nordic walkingra fókuszáló NOWA élményséta és kihívás, április 24-én a virtuális térben rendezik meg a #BEACTIVE NIGHT-ot, május 26-án pedig jön a Kihívás Napja – olvasható a szerkesztőségünkbe érkezett közleményben.

  Forrás: Magyar Szabadidősport Szövetség

  Nagyi szobájától a kihívottak alagsoráig

  Az online programok két fontos pillére a #BEACTIVE NIGHT és a Kihívás Napja. Előbbit április 24-ére hirdették meg, amikor olyan, a lakásban is végezhető sportok lesznek ingyen elérhetők, mint például az aerobic, a fitnesz vagy a jóga.

  A szervezők erre az eseményre berendezték Magyarország legnagyobb virtuális lakását, amelynek hat különböző helyiségében hazánk népszerű oktatói, edzői tartják az online foglalkozásokat. A Nagyi szobában például az idősebb korosztály, a Kihívások alagsorában a versengők, a Családi nagyszobában pedig a család bármely tagja találhat kedvére való mozgásformát. 

  Egy appal a szabadban is sportolhat

  A május 26-i Kihívás Napja szintén az online térben zajlik majd országszerte, munkahelyi és tanintézmények kategóriákban meghirdetve. A szövetség a szabadban végezhető mozgás szerelmeseire is gondolt: a NOWA egyéni kihívás az ingyenesen letölthető MASPORT – Magadért sportolj! applikációval támogatja a kültéri túrázáshoz kapcsolódó egyéni teljesítmények nyomon követését.

  Forrás: Magyar Szabadidősport Szövetség

  Komplett edzésvideókra is mozoghat

  Hamarosan elérhető a MovePlay elnevezésű, sportágismertető online tudás- és videótár is, amely edzésterveket és más szakmai anyagokat kínál az érdeklődőknek, profi szakemberek közreműködésével készült, kedvcsináló edzésvideókkal ösztönözve mozgásra a gyerekeket, a fiatalokat, a középkorúakat és az időseket.

  Tavaly áprilisban sikeres volt a Mozgásélmény szenioroknak Program is, amely eddig 175 660 mozogni vágyót ösztönzött testedzésre, és a szövetség azt reméli, hogy idén még ennél is több szépkorú csatlakozik majd a programhoz.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Ezek is érdekelhetnek