Alpesi vásár is van az új floridai havas élményparkban

Bár Floridára a legtöbben nem tipikus havas célpontként gondolnak, ez hamarosan változhat az állam Sportpartján, Dade Cityben nyíló Snowcat Ridge nevű, újdonsült hóparknak köszönhetően, ahol a látogatók a tél örömeit anélkül élvezhetik, hogy tartaniuk kellene a hidegtől. A park magában foglal egy több mint 50 hektáros erdőt alpesi hangulatú faluval, emellett egy sarkvidéki igluval is rendelkezik - derül ki a matadornetwork.com cikkéből.

Forrás: facebook.com/SnowcatRidge

A látványosság egy 60 láb magas lejtő köré épül, melyről a látogatók két- és hatfős hófánkokban csúszhatnak le. A 10 000 négyzetlábas Sarki Iglu egy kupola alakú, havas játszóház, gyerekre szabott, havas heggyel, ahol valódi hóból építhetnek hóembereket és hóangyalokat a kicsik.

Az alpesi falu a klasszikus karácsonyi vásárok hangulatát idézi, ahol kézműves termékeket, valamint hideg és meleg italokat árusítanak majd. Az estéket zenével és a havas lejtőkre vetített fény show-val zárják. A látványosság november 20-án nyitja meg kapuit, és 2021. március 21-ig várja a látogatókat, 24,95 dolláros (körülbelül 7500 forintos) jegyárral.

 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek