Mágusképzővé alakul egy venetói kastély

Ezen a nyáron három napra Roxforttá alakul a 15. században épült thienei kastély. A mágusképzőben kreatív műhelyek várják a 6 és 13 év közötti gyerekeket, melyeken elmerülhetnek a varázslatok, bájitalok, rejtélyek és fantasztikus lények világában. Erre az alkalomra a kastély tereit az alkalomhoz illő dekorációval látják el, hogy minden adott legyen a mágikus hangulathoz - derül ki a touringclub.it híréből.

A thienei kastélyForrás: Claudio Gioseffi/commons.wikimedia.org

Az iskola augusztus 28-től 30-ig és szeptember 4-től 6-ig várja a tehetséges tanoncokat, akiket érkezés után a négy részre osztott kastély valamelyik részlegében szállásolnak el, hogy igazi bentlakásos iskolában érezhessék magukat. Azok, akik már korábban is vettek részt hasonló eseményen, most folytathatják tanulmányaikat, és megszerezhetik a varázslógyakornoki címet.

A programon színészek és színpadi tervezők is részt vesznek, az esemény célja, hogy felébressze a gyermekekben az irodalom és a kultúra szeretetét, amellett, hogy segíti a szocializációt és népszerűsíti a gondolkodtató játékokat.

 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek