Pénteken kiderül, ki lesz az idei év csúszdabajnoka

  Pénteken kiderül, ki lesz az idei év csúszdabajnoka. A bajnokságot ráadásul a júniusban átadott debreceni Aquaticum strandkomplexumban rendezik meg. 

  A gyerekek akár szüleikkel is nevezhetnek a versenyen - illusztrációForrás: Pixabay / Készítette: steven arnold

  Az augusztus 14-i, Országos Csúszdabajnokságra idén 7 kategóriában nevezhetnek a versenyző kedvű fürdőzők. A jelentkezők a strand kijelölt óriáscsúszdáin mérhetik össze tudásukat. Idén is lesznek egyéni, páros és vegyes kategóriák – írja a Turizmus.com.

  Az Aquaticum beharangozójából az is kiderült, hogy a kiskorúakat 5 csoportba osztják. A lurkók 8 éves kortól nevezhetnek az egyéni versenyre. A belevaló családok két családi kategóriában indulhatnak a csúszdabajnokságon: egy felnőtt és egy 8-12 éves gyerek, vagy egy felnőtt és egy 13-16 év közötti gyerek.

  A versenyzők online és a helyszínen is nevezhetnek. Az első változatra már csak a mai napon, 14 óráig van lehetőség az Aquaticum weboldalán, a verseny napján, a helyszínen 8 és 10 óra között lehet jelentkezni.

  A verseny napján családi programokkal is készülnek: Aqua Manó Party, kézműves foglalkozás, fotómasina várja a kicsiket és nagyokat a gyermekvilágban.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!