Pénteken kiderül, ki lesz az idei év csúszdabajnoka

Pénteken kiderül, ki lesz az idei év csúszdabajnoka. A bajnokságot ráadásul a júniusban átadott debreceni Aquaticum strandkomplexumban rendezik meg. 

A gyerekek akár szüleikkel is nevezhetnek a versenyen - illusztrációForrás: Pixabay / Készítette: steven arnold

Az augusztus 14-i, Országos Csúszdabajnokságra idén 7 kategóriában nevezhetnek a versenyző kedvű fürdőzők. A jelentkezők a strand kijelölt óriáscsúszdáin mérhetik össze tudásukat. Idén is lesznek egyéni, páros és vegyes kategóriák – írja a Turizmus.com.

Az Aquaticum beharangozójából az is kiderült, hogy a kiskorúakat 5 csoportba osztják. A lurkók 8 éves kortól nevezhetnek az egyéni versenyre. A belevaló családok két családi kategóriában indulhatnak a csúszdabajnokságon: egy felnőtt és egy 8-12 éves gyerek, vagy egy felnőtt és egy 13-16 év közötti gyerek.

A versenyzők online és a helyszínen is nevezhetnek. Az első változatra már csak a mai napon, 14 óráig van lehetőség az Aquaticum weboldalán, a verseny napján, a helyszínen 8 és 10 óra között lehet jelentkezni.

A verseny napján családi programokkal is készülnek: Aqua Manó Party, kézműves foglalkozás, fotómasina várja a kicsiket és nagyokat a gyermekvilágban.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek