Ebben a bevásárlóközpontban rohamosztagosok tartatják be a távolságot

A Disney egy messzi messzi galaxisból fogadott fel néhány őrt, hogy tartsák fenn a rendet és a kötelező távolságot a Disney Springs nevű szabadtéri bevásárló- étterem- és szórakoztató központban Orlando városában, Florida államban.

A Csillagok háborúja filmekből „kölcsönzött" két rohamosztagos a központ egyik épületének erkélyén teljesít szolgálatot, és rászól azokra, akik elfelejtik felvenni a szájmaszkjukat, vagy túl közel mennek olyanokhoz, akik nem családtagok - olvasható a Travelandleisure.com oldalán.

A figyelmeztetések mellett pedig mindenki számára jól hallható „kávészüneti" csevejt folytatnak le egymásközt. Ebből pár részletet az alábbi angol nyelvű videóban is hallhatunk.

A Disney Springs valószínűleg azért fogadta fel a messziről jött őrséget, mert május 20-án hosszú kényszerpihenő után, komoly szabályozások mellett újra megnyitotta kapuit. A központ megnyitása a Disney World részleges újranyitásának az első fázisa. Az élményparkok sorában a Magic Kingdom és az Animal Kingdom nyit majd meg elsőként július 11-én, ezeket követi az Epcot és a Hollywood Studios július 15-én.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek