Vicces videót készítettek a gondozók az állatoktól hemzsegő szafari parkban

  Dél-Angliában, a Wilshire megyei Warminsterben található az Egyesült Királyság első szafari parkja, ahol elképesztő mennyiségű és fajtájú állat barangol szabadon. Oroszlánok, tigrisek futkároznak szabadon, de rinocéroszok, zebrák, elefántok között is autókázhatnak. Krokodilok és vízilovak lustálkodnak a hűs vízben, a fákon majmok rikoltoznak – olvsható a Longleat Safari Park weboldalán.

  Ebben a parkban az állatok és gondozóik is remekül érzik magukatForrás: longleat.co.uk

  Ahogy a legtöbb turisztikai látványosság, úgy ez a park is bezárt a koronavírus idejére, de hogy az állatrajongók bepillanthassanak egy kicsit a zárt ajtók mögé, a gondozók is beszálltak a TikTok zenés kihívásába, és elkészítettek egy vicces videót arról, hogyan töltik ők az idejüket az állatok között a látogatók hiányában. Nézzék, milyen viccesre sikeredett!

  Az egyértelmű, hogy a lelkes gondozók élvezték a forgatást, de mindeközben jól látszik az is, hogy az állatok remek helyen vannak, rendesen gondoskodnak róluk, hiszen az élelem és a víz sosem fogy el.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!