Ablakokba helyezett plüss macikkal vidítják fel a gyerkőcöket

  Mivel néhány héttel ezelőtt Izlandon is hatályba lépett a nyilvános összejövetelek tilalma, a főváros és környékén számos család mackókat és más plüss állatokat helyezett az ablakpárkányba a járókelők örömére.

  Egy kedves kezdeményezés, ami világszerte kezd elterjedniForrás: Jo Gerken/Shutterstock

  Ez lehetővé teszi a szüleikkel sétáló gyermekek számára, hogy mackókat keressenek az ablakokban, és megszámolják őket. Hasonló jelentések érkeznek az Egyesült Államokból, Új-Zélandról és Kanadából – hogy csak néhány más országot is említsünk.

  Melegebb éghajlatban a mackók a kertekben és a kerítéseken is felbukkantak. Nem számít, milyen országban vannak, jelenlétüket nagyra becsülik. Úgy tűnik, senki sem tudja, hogy eredetileg kinek az ötlete volt az, hogy így vidítsa fel a világot.

  Az első, ablakban fotózuott mackó a Facebookon keresztül terjedt el Izlandon, amiben a posztoló arra ösztönözte a szomszédságában élő embereket, hogy fogadják örömmel az ötletét.

  Az eredetétől függetlenül egy dolog biztos: a szokás olyan gyorsan terjed, mint egy vírus, és az általa előidézett mosoly fertőző – írja az Iceland Monitor.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!