Ez a világ legkülönlegesebb mezője

Los Angelestől mindössze három órára, északra található Bruce Munro szabadtéri művészeti kiállítása. Az alkotó a Paso Robles hegyoldalon található farmját alakította átjárható élménnyé – írja a Travel and Leisure.

Forrás: Bruce Munro/Facebook

 A 15 hektáros kiállításhoz Munro több mint 58 800 szálas optikával megvilágított gömböt használt, hogy azok óvatosan megvilágítsák a domboktól hullámzó tájat, a világító buborékokat napkollektor működteti.

Forrás: Bruce Munro/Facebook

A hely csütörtökön és vasárnap éjszaka is nyitva áll, többféle jegyvásárlási lehetőséggel, köztük 30 dolláros általános belépétől a 115 dolláros VIP élményekig. Ez utóbbi magában foglalja a kiállításra, valamint a VIP teraszra való belépést, ahonnan a legjobb kilátás nyílik az egész mezőre. Az árban benne van még egy piknikvacsora is, választható ételekkel, italokkal.

Forrás: Bruce Munro/Facebook

Bár a show legnagyobb látnivalóját minden bizonnyal azok a fények adják, amelyek sötétedés után villognak, de addig is, amíg lemegy a nap, rengeteg dolgot lehet ott csinálni: élő zenével, játékokkal és további programokkal várják a látogatókat.

Forrás: Bruce Munro/Facebook

A kiállítás 2020. június 30-ig tart nyitva, azonban ez is változhat, mivel a népszerűsége miatt már kétszer meghosszabbították a zárás határidejét.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek