Moszkvában megnyitották a legnagyobb beltéri gyerekparadicsomot

Talán nem éppen a legjobb időzítés a vírus terjedése miatt, de hivatalosan is megnyitották Európa legnagyobb beltéri vidámparkját Moszkvában. A Dream Island (Álomsziget) névre keresztelt gyerekparadicsom fedett területe 300 000 négyzetméteren terül el, amely kilenc, különböző témájú részt foglal magában. Közéjük tartozik a Mesefalu, a Hupikék törpikék faluja, a Dinoszauruszok Elveszett Világa, a Hotel Transylvania, a Hókirálynő vára, a Tini Ninja teknősök, a Hello Kitty, az Elhagyott Ház és az Álomverseny. A cél, hogy ez a komplexum világszínvonalú turisztikai attrakcióvá nője ki magát. 

Mostantól igazi mesevilág várja a gyererkeket MoszkvábanForrás: Mos.ru/Wikipedia

 A Dream Island több mint 15 kávézónak, étteremnek ad otthont, ezen kívül 11 üzlet található benne. A fedett vidámpark tematikus területei egy városi sétányon helyezkednek el, ahol az épületek homlokzatait Barcelona, Beverly Hills, London és Róma házai ihlették. A Dream Island városi sétányán 17 mozi, valamint 4500 fő befogadására alkalmas koncertterem várja majd a vendégeket. Érdekes bekukkantani ebbe a fantasztikus mesevilágba.

A hatalmas épület egy 44 hektáros parkban található, ahol sport- és szabadtéri rekreációs területek, kültéri játékok, szökőkutak, mesterséges tavacska, szabadtéri mozi is a vendégek szórakoztatását szolgálja. A projekt második szakaszában szerepel egy modern szálloda, egy gyermek-jachtiskola, valamint egy bankett- és koncertterem felépítése – írja a Blooloop.

A Disney világszerte bezárja kapuit a hónap végéig
A Dream Island nem a Disneyland tulajdona, tehát jelenleg is működik, míg a Disney bejelentette, hogy a vírus világszintű elterjedése miatt bezárja mind a tizenegy szórakoztató parkjának kapuit Észak-Amerikában, Európában és Ázsiában.
„Óvatosságból a vendégeink, valamint alkalmazottjaink érdekében szórakoztató parkjainkat bezárjuk március 15-én vasárnaptól a hónap végéig"– nyilatkozata a Disney szóvivője.
Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek