Mackófarsangkor 200 forint lesz a belépő a Budapesti Állatkertbe

2020. január 30 és február 2. között Mackófarsangot tart a Fővárosi Állat- és Növénykert. A jelmezben vagy mackóval érkező 14 éven aluli gyermekeknek a belépő 200 forint lesz. 

A fotó illusztrációForrás: pasja1000/Pixabay

A négynapos rendezvény ismeretterjesztő és szórakoztató programokat is rejt magában, amit egyetlen állatbarát sem hagyhat ki. A gyerekek készíthetnek álarcokat, bábokat, részt vehetnek karneváli arcfestésen, valamint érdekes állattörténeteket hallgathatnak.

Lesz reggeli falatozás pingvinekkel, megnézhetik, hogy milyen a medve tízórai, a jegesmedvék ebédje és egy fóka-móka. A tollasbálon bemutatkoznak az állatkert „kezes madarai" és az állatkert vadállatmentő csapata is. Megismerhetik az Aggteleki és a Bükki Nemzeti Parkok nagyragadozóit.

A gyerekek láthatják az Ákom-Bákom Bábcsoport előadását,  mesekoncerten vehetnek részt a Klárisok Zenekarral, lesz macipofi arcfestés, mézédes mézkóstoló és bemutató és még sok más esemény. A részletes program a zoobudapest.com weboldalán megtekinthető. A Fővárosi Állat- és Növénykert a programváltoztatás jogát fenntartja!

 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek