Belépőre válthatja mobilját az Állatkertben

  A budapesti Állatkert Mikulás hétvégét szervez, melynek alkalmával, a Mikulás látogatása mellett szeretnék felhívni a figyelmet arra, hogy milyen fontos a már használaton kívüli mobiltelefonok újrahasznosítása - derül ki az Állatkert közleményéből. A mobilokhoz szükséges alapanyagokat ugyanis gyakran gorillák élőhelyén bányásszák, így az emberi tevékenység közvetlen hatást gyakorol az emberszabásúak életére is. 

  Forrás: skeeze/pixabay.com

  Ezért az Állatkertben december 6. és 8. között minden használt mobiltelefon leadásáért cserébe fejenként 1 db kedvezményes, 200 Ft-os belépőt adnak. Egy leadott mobiltelefonért egy kedvezményes belépőre jogosító kupont kap a telefont leadó személy az Állatkert bejáratánál, vagy a Holnemvolt Vár kapujánál létesített átvevő pontoknál. Egy személytől csak egy mobiltelefont tudnak elfogadni, a kupon csak a telefon leadásának napján használható fel. További információk a rendezvény honlapján találhatók.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!