Nagy buli lesz több száz Mikulással együtt futni a Margitszigeten

  December 8-án vasárnap 11:00 órakor várnak minden résztvevőt a VII. Jótékonysági MikuLÁSS futásra a Margitszigeti Atlétikai Centrumban. Az esemény fővédnőke Miklósa Erika lesz, így ő is részt fog venni a futáson.

  A fotó illusztrációForrás: Brian Bracher/Pixabay

  Az esemény duplán jó, hiszen nem csak az egészségükért tehetnek a futók, de a Látássérültek Szabadidős Sportegyesületének is segítenek, ugyanis a bevétellel az egyesület működését, fennmaradását kívánják támogatni. A hozzájárulási díj: 3600 Ft.

  A programban szerepel egy vagy két szigetkör lefutása Mikulás sapkában, csengővel - a belső 400 m-es pályán pedig ki lehet próbálni, hogy milyen bekötött szemmel, segítővel futni. A helyszínen tea, forralt bor és karácsonyi süti party lesz, de egyéb meglepetések is várják a sportos Mikulásokat. További információk az esemény  Facebook oldalán találhatók. 

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!