Az angol kislány 120 évvel ezelőtt írt a Mikulásnak. Kitalálják, mit kért?

  Egy 120 évvel ezelőtt élt angol kislány levelét találták meg véletlenül egy használt cikket árusító üzletből származó könyvben, írja a BBC híre alapján az MTI.

  Tegye fel a kezét, aki még mindig hisz, vagy szeretne hinni a Mikulásban!Forrás: Romolo Tavani/Shutterstock

  A levelet a férfi a lányának adta tovább, aki azt kiállította a játékbolt kirakatában, ahol dolgozik. Az angol Canterburyben található üzletben így mindenki elolvashatja a kedves sorokat, melyet 1898. december 2-án az akkor ötéves Marjorie vetett papírra. „Erről kellene tulajdonképpen szólnia a karácsonynak: kis ajándékokról, a csoda és a hit igazi érzéséről" - mondta a hölgy a BBC-nek adott interjúban.
  A kislány a levelében fonalat, játékkacsákat és játékcsirkéket kért, valamint egy kis labdát a cicája Kittykins számára. A levél megtalálása után megpróbálták megkeresni Marjorie ma élő rokonait, ám a kutatás nem járt sikerrel.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!