Nagykarácsonyban a Mikulással, Olaffal és Rudolffal is találkozhatnak a gyerekek

November 17-én 9-kor megnyitja kapuit a nagykarácsonyi Mikulásfalva, ahol a Mikulás személyesen vár minden kedves gyermeket és felnőttet.

A fotó illusztrációForrás: Free-Photos/Pixabay

Mikulásfalván új programokkal készülnek a Nagykarácsonyba ellátogató régi és új vendégek kedvére téve, emellett az új külsőbe bújt Mikulás udvarral is meglepik az érdeklődőket. A házban interaktív mesét nézhetnek a gyerekek, a kézműves helyiségben pedig ajándékkészítés, adománykuckó, jóságkútja, csere-bere ládika lesz. A további programok között szerepel állatok simogatása, etetése és a karácsonyi vásár, a gyermekeket körhinta is fogadja.

Az udvarban lehetőség nyílik fotózkodni a Mikulás szánjával is, amellyel egy éjszaka alatt hordja ki az ajándékokat.

A látogatók a sétáló Olaffal és Rudolffal is beszélgethetnek, és akár meg is örökíthetik a nem mindennapi pillanatot. Természetesen játékban sem lesz hiány: a gyerekek térképet kapnak, és ha ügyesen teljesítik a feladatok, manópecséttel jutalmazzák őket az egyes megállóknál. A pecsétek végül egy Mikulás aláírásával és bélyegével ellátott emléklapra válthatók. A további részleteket a Programturizmus weboldalán olvashatják. 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek