A félelmetes Godzilla hamarosan tényleg felbukkan Japánban

  A Japánban található Awaji-szigeten működő Nijigen no Mori vidámpark 2020-ban nyitja meg Godzilla-témájú látványosságát. A hatalmas, gyíkszerű lény magassága eléri majd a 20 métert, 25 méter széles és 55 méter hosszú lesz, éppen akkora mint a filmben elhíresült társáé – olvasható a CNN Travel cikkében.

  A legenda szerint ezen a szigeten bukkant fel először a félelmetes lényForrás: Chris 73/commons.wikipedia

  Ez azt jelenti, hogy Nijigen no Mori lesz az első hely, amely állandó, teljes méretű másolatot kap a híres film szörnyéről, valószínűleg a gyerekek legnagyobb örömére. 

  Aki elég bátorságot érez majd magában, bemerészkedhet közvetlenül a szörnyeteg szájába, és részt vehet Godzilla elfogásában vagy legyőzésében is.

  Ami a helyet illeti, nem véletlenszerű választás volt. Godzilla létezéséről először az 1800-as évek második felében terjedtek el a hírek, amikor a legenda szerint egy tájfun csapott le az Awaji-szigetre és a hullámok között megjelent Godzilla, hatalmas károkat okozva lépteivel a sziget körül. 

  Az ajánlóban látható kép illusztráció, forrása: dylanagonzales2011/Pixabay.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!