Találkozzanak a legnépszerűbb mesehősökkel Avalónia varázslatos világában

A miskolctapolcai Avalon Park a karácsonyi időszak alkalmával ismét ünnepi díszbe öltözik. A meseországgá alakuló szálloda november 30. és december 8. között különleges programmal várja az érdeklődőket, amelynek során a Mikulás ezúttal többek között olyan segítő társakkal érkezik Avalóniába mint Elza és Anna hercegnő, Kevin és Karl minyonok, a „Toy Story" főszereplői, Woody és Buzz Lightyear, valamint Gru vagy éppen Grincs és még sokan mások – olvasható a szerkesztőségünkhöz eljuttatott sajtóközleményben.

Gru is ott lesz AvalóniábanForrás: Avalon Park

A látogatókat naponta többször Mikulás show várja az Avalon Park főbejáratánál, a nagyjából 20 perces, interaktív játékot követően a résztvevők a mesehősökkel közösen nézhetik végig a 40 perces „Avalóniában a játékok életre kelnek" című meseelőadást. 

Itt minden évben látványos programmal ünneplik a Mikulás érkezésétForrás: Rogoszfoto/Avalon Park

Természetesen idén sem marad el a Mikulással való személyes találkozás sem, így a gyerekek az élmények mellett közös fotókkal és finomságokkal teli ajándékcsomaggal térhetnek haza. A Mikulás-előadásra november 3-tól lehet helyet foglalni, a programról bővebben a szálloda weboldalán olvashatnak.  

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek