Találkozzanak a legnépszerűbb mesehősökkel Avalónia varázslatos világában

  A miskolctapolcai Avalon Park a karácsonyi időszak alkalmával ismét ünnepi díszbe öltözik. A meseországgá alakuló szálloda november 30. és december 8. között különleges programmal várja az érdeklődőket, amelynek során a Mikulás ezúttal többek között olyan segítő társakkal érkezik Avalóniába mint Elza és Anna hercegnő, Kevin és Karl minyonok, a „Toy Story" főszereplői, Woody és Buzz Lightyear, valamint Gru vagy éppen Grincs és még sokan mások – olvasható a szerkesztőségünkhöz eljuttatott sajtóközleményben.

  Gru is ott lesz AvalóniábanForrás: Avalon Park

  A látogatókat naponta többször Mikulás show várja az Avalon Park főbejáratánál, a nagyjából 20 perces, interaktív játékot követően a résztvevők a mesehősökkel közösen nézhetik végig a 40 perces „Avalóniában a játékok életre kelnek" című meseelőadást. 

  Itt minden évben látványos programmal ünneplik a Mikulás érkezésétForrás: Rogoszfoto/Avalon Park

  Természetesen idén sem marad el a Mikulással való személyes találkozás sem, így a gyerekek az élmények mellett közös fotókkal és finomságokkal teli ajándékcsomaggal térhetnek haza. A Mikulás-előadásra november 3-tól lehet helyet foglalni, a programról bővebben a szálloda weboldalán olvashatnak.  

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!