Exkluzív fürdőközpont épül Miskolctapolcán

  A Miskolctapolcán felépülő álomfürdő egész évben várja majd a vendégeket és olyan élményt ígér nekik, ami Európában is egyedülálló.

  Miskolctapolca az ország egyik legkeresettebb, páratlan természeti környezetben fekvő turisztikai célpontja. Fürdői jelentős vonzerőt képviselnek: a helyi lakosság kedvencei, és külföldi turisták százezreit vonzzák évről-évre. 

  Helyiek és külföldiek kedvencei is a miskolctapolcai fürdőkForrás: Miskolci Turisztikai Kft.

  A Miskolctapolca Barlangfürdő természetes képződményeivel és termálvizével európai szinten is igazi különlegesség. Egyedisége a természet alkotta barlangjáratok, és a hegy mélyéből fakadó, kellemes hőmérsékletű, gyógyító termálvíz. A városrész másik kedvelt fürdőhelye, a Miskolctapolcai Strandfürdő 2015-ben nyitott ki újra. Az újjáépített épületegyüttes felső szintjén napozóterasz, a belső terekben wellnessrészleg, pezsgő- és masszázsmedencék, jég- és gőzkabinok, valamint relaxációs helyiségek várják a kikapcsolódni vágyókat. A strandfürdő a zöldfelületek megőrzését és bővítését megfogalmazó Green City alapelvei szerint épült újjá, ennek köszönhetően kivételes környezetet kínál vendégei számára, mint ahogy egész Miskolctapolca.

  Valósággá váló álomberuházás 

  Miskolctapolca Közép-Európa egyik legnagyobb wellness és fürdőkomplexumává alakulForrás: Miskolci Turisztikai Kft.

  2019-ben elkezdődött a Miskolctapolcai Strandfürdő bővítése, ezzel a helyiek kedvelt fürdője és Miskolctapolca Közép-Európa egyik legnagyobb wellness és fürdőkomplexumává alakul. A beruházás a Miskolctapolcai Strandfürdő fejlesztésének második ütemeként szerves egységet alkot az első ütemmel. A valósággá váló álomberuházás a nemzetközi fürdővilág elitjébe emeli Miskolctapolca nevét, és egyedülálló kínálata lesz a magyarországi turizmusnak. Közép-Európa egyik legjobb fürdőkomplexuma épül Miskolcon.

  Közép-Európa egyik legjobb élmény- és fürdőkomplexumát építi Miskolc 

  Sakk-, pezsgő-, élmény- és wellnessmedencén kívül csúszda és vizes játszótér is lesz, sok más mellettForrás: Miskolci Turisztikai Kft.

  Az öt, ellipszis alakú épületben sakk-, pezsgő-, élmény- és wellnessmedence, a tinédzsereknek három csúszdával ellátott medence, és külön egy élménymedence, a kisgyermekeknek két gyermekmedence és egy vizes játszótér jön létre, ezen kívül épül még kültéri medence is.

  Miskolctapolca az önfeledt szórakozás és a nyugodt pihenés exkluzív központja leszForrás: Miskolci Turisztikai Kft.

  A fürdőfejlesztés eredményeként Miskolctapolca egyszerre lesz az önfeledt szórakozás és a nyugodt pihenés exkluzív központja, ahol a wellnesstől a konditermen, vizes játszótéren és úszómedencén át a kanyargó csúszdaparkig minden megtalálható. Hatalmas, napozásra alkalmas zöldfelületek, teraszok, csúszdák, dögönyözők és ezernyi élményelem várja majd a pihenni vágyókat Miskolctapolcán– mindez a Bükk nyújtotta csodálatos természeti környezetben.

  Komplex fejlesztés, új turisztikai központ 

  Páratlan kínálat egész EurópábanForrás: Miskolc Turisztikai Kft.

  Miskolctapolca ma már a külföldi és a hazai turizmus egyik legkeresettebb, megállíthatatlanul fejlődő turisztikai célpontja, de 2020 után a Miskolctapolcai fürdő- és élménykomplexum, a Barlangfürdővel kiegészülve páratlan kínálatot nyújt egész Európában.

  A fürdő környékét is korszerűsítikForrás: Miskolc Turisztikai Kft.

  A fürdőfejlesztés mellett – amely 70-100 új munkahelyet, és évi 280 ezer új látogatót jelent –, több mint 600 millió forintból megújul a sétányokkal tarkított miskolctapolcai őspark és a csónakázó-tó, valamint az idevezető utakat is korszerűsíti az önkormányzat, és kerékpárutak is épülnek.

  A miskolctapolcai fürdőkomplexum megépülésével 2020-tól egy megújult városrész szolgálja majd a fürdőzni, kikapcsolódni vágyókat.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!