Exkluzív fürdőközpont épül Miskolctapolcán

A Miskolctapolcán felépülő álomfürdő egész évben várja majd a vendégeket és olyan élményt ígér nekik, ami Európában is egyedülálló.

Miskolctapolca az ország egyik legkeresettebb, páratlan természeti környezetben fekvő turisztikai célpontja. Fürdői jelentős vonzerőt képviselnek: a helyi lakosság kedvencei, és külföldi turisták százezreit vonzzák évről-évre. 

Helyiek és külföldiek kedvencei is a miskolctapolcai fürdőkForrás: Miskolci Turisztikai Kft.

A Miskolctapolca Barlangfürdő természetes képződményeivel és termálvizével európai szinten is igazi különlegesség. Egyedisége a természet alkotta barlangjáratok, és a hegy mélyéből fakadó, kellemes hőmérsékletű, gyógyító termálvíz. A városrész másik kedvelt fürdőhelye, a Miskolctapolcai Strandfürdő 2015-ben nyitott ki újra. Az újjáépített épületegyüttes felső szintjén napozóterasz, a belső terekben wellnessrészleg, pezsgő- és masszázsmedencék, jég- és gőzkabinok, valamint relaxációs helyiségek várják a kikapcsolódni vágyókat. A strandfürdő a zöldfelületek megőrzését és bővítését megfogalmazó Green City alapelvei szerint épült újjá, ennek köszönhetően kivételes környezetet kínál vendégei számára, mint ahogy egész Miskolctapolca.

Valósággá váló álomberuházás 

Miskolctapolca Közép-Európa egyik legnagyobb wellness és fürdőkomplexumává alakulForrás: Miskolci Turisztikai Kft.

2019-ben elkezdődött a Miskolctapolcai Strandfürdő bővítése, ezzel a helyiek kedvelt fürdője és Miskolctapolca Közép-Európa egyik legnagyobb wellness és fürdőkomplexumává alakul. A beruházás a Miskolctapolcai Strandfürdő fejlesztésének második ütemeként szerves egységet alkot az első ütemmel. A valósággá váló álomberuházás a nemzetközi fürdővilág elitjébe emeli Miskolctapolca nevét, és egyedülálló kínálata lesz a magyarországi turizmusnak. Közép-Európa egyik legjobb fürdőkomplexuma épül Miskolcon.

Közép-Európa egyik legjobb élmény- és fürdőkomplexumát építi Miskolc 

Sakk-, pezsgő-, élmény- és wellnessmedencén kívül csúszda és vizes játszótér is lesz, sok más mellettForrás: Miskolci Turisztikai Kft.

Az öt, ellipszis alakú épületben sakk-, pezsgő-, élmény- és wellnessmedence, a tinédzsereknek három csúszdával ellátott medence, és külön egy élménymedence, a kisgyermekeknek két gyermekmedence és egy vizes játszótér jön létre, ezen kívül épül még kültéri medence is.

Miskolctapolca az önfeledt szórakozás és a nyugodt pihenés exkluzív központja leszForrás: Miskolci Turisztikai Kft.

A fürdőfejlesztés eredményeként Miskolctapolca egyszerre lesz az önfeledt szórakozás és a nyugodt pihenés exkluzív központja, ahol a wellnesstől a konditermen, vizes játszótéren és úszómedencén át a kanyargó csúszdaparkig minden megtalálható. Hatalmas, napozásra alkalmas zöldfelületek, teraszok, csúszdák, dögönyözők és ezernyi élményelem várja majd a pihenni vágyókat Miskolctapolcán– mindez a Bükk nyújtotta csodálatos természeti környezetben.

Komplex fejlesztés, új turisztikai központ 

Páratlan kínálat egész EurópábanForrás: Miskolc Turisztikai Kft.

Miskolctapolca ma már a külföldi és a hazai turizmus egyik legkeresettebb, megállíthatatlanul fejlődő turisztikai célpontja, de 2020 után a Miskolctapolcai fürdő- és élménykomplexum, a Barlangfürdővel kiegészülve páratlan kínálatot nyújt egész Európában.

A fürdő környékét is korszerűsítikForrás: Miskolc Turisztikai Kft.

A fürdőfejlesztés mellett – amely 70-100 új munkahelyet, és évi 280 ezer új látogatót jelent –, több mint 600 millió forintból megújul a sétányokkal tarkított miskolctapolcai őspark és a csónakázó-tó, valamint az idevezető utakat is korszerűsíti az önkormányzat, és kerékpárutak is épülnek.

A miskolctapolcai fürdőkomplexum megépülésével 2020-tól egy megújult városrész szolgálja majd a fürdőzni, kikapcsolódni vágyókat.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek