Még van idő kinézni a családdal a Csabai Kolbászfesztiválra!

A négynapos rendezvény lehetőséget ad rá, hogy Békéscsaba vendégei belekóstoljanak a vidéki életbe, megtudják miként élnek errefelé az emberek, mit esznek, hogyan mulatnak és milyen zenészeik vannak. A 23. alkalommal megrendezett fesztivál ideje alatt, 2019. október 24. és 27. között várják a kicsiket és nagyokat a csabai Sportcsarnokhoz és környékére.

A kép csak illusztrációForrás: tookapic / Pixabay.com

A Csabai Kolbászfesztivál szombati napján két sátorban, a Mokry Sámuel és a Munkácsy Sátorban, illetve a Csarnokban tartják a Nemzetközi Kolbászkészítő Versenyt 800 csapat részvételével. A megmérettetés 10 órakor kezdődik és 13 óráig tart, mind a három helyszínen. Közben a szabadtéri színpadon fellép a Hódmezővásárhelyi katonazenekar, a Dolce Dancel Lackás és a banda, valamint a Csabai Kolbászklub tombolasorsolást is tart, illetve – olvasható a csabaikolbaszfesztival.hu oldalán.

Vasárnap családi napra készüljenek. Így amellett, hogy reggel 9-kor elkezdődnek a Töltött Káposzta-főző versenyek és az aláfestő zenét a Parno Graszt szolgáltatja; a családoknak 50%-os kedvezmény jár majd a sült hurkára, a sült kolbászra és sült cigánkára. Napközben gyerekeknek szóló koncertek és bábelőadások váltják egymást a színpadon, este pedig a Halott Pénz zárja a fesztivált. A péntek, szombat, vasárnapi napokra napijegyek a helyszínen is válthatóak: a pénteki és vasárnapi napijegy 2 500 forint, a szombati pedig 3 500 forint.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek