Fanyar finomságok és hagyományőrző programok a Csipkebogyó Fesztiválon

  Az Egerrel szomszédos Szarvaskőn régi hagyománya van a csipkebogyó lekvár- és más csipkebogyós finomságok készítésének. Éppen ezért évről évre megrendezik itt a Csipkebogyó Fesztivált, amit immáron 12. alkalommal tartanak meg. A fesztre turisztikai és hagyományőrző programok gazdag kínálatával és barátságos vendéglátással várnak minden érdeklődőt 2019. október 26-án - olvasható a fesztivál honlapján, ahol a részletes program is megtalálható.

  Forrás: Pixabay.com

  Az egész napos fesztiválon kóstolhatnak majd helyi saját készítésű termékeket és sok kézműves foglalkozáson vehetnek részt; kicsik és nagyok egyaránt. A színpadon pedig egymást váltják az olyan zenei előadók, mint az Abasári Kórus, Tarnai Kiss László, az Örökség Zenekar, vagy a Tarnai Rock Band. De az Egészségháznál, a Római Katolikus Templomnál, és a Templom-kertben találkozhatnak majd a csipkelekvár főző asszonyokkal is, akik bemutatják a lekvárfőzés rejtelmeit. Illetve lesz Sakkszimultán Aczél Gergely Nemzetközi Sakkmesterrel és csuhédísz készítés is.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!