Aranymosás és brutális burgerek várják az ingyenes western hétvégén

Az ingyenes fesztivál, a Westernfest, a Nagy Családi Hétvége 2019. október 26. és 27. között lesz a Tordasi élményparkban és Western Faluban. 

Igazi vadnyugati hangulatban telik az itt töltött időForrás: Tordasi Élményfalu - Csárda, Westernfalu, Kalandpark/Facebook

Mind a két napon izgalmas programokkal készülnek, többek között aranymosással, korabeli céllövöldével, rodeo bikával, póni lovaglással, állatsimogatóval és rengeteg játékkal. A Western Faluban mindezeken túl sok élmény is vár a kilátogatókra, mint például a szabaduló szobák, apacs sátrak, kalandpark, lézerharc, VR terem és hatalmas játszótér.

A zenés fesztiválon nem csak a gyerekekre de a felnőttekre is gondolnak. Az amerikai életérzés jegyében hatalmas szmókerekkel, BBQ-val, brutális burgerekkel, és igazi amerikai ételekkel várnak mindenkit. A sörök mellett lesz whisky bár, borterasz, pálinka udvar és kézműves utca is. Halloween alkalmából rengeteg tökös finomságot is készítenek a kiállítók, és természetesen lesz tökfaragó verseny is.

A programokhoz korhű jelmezeket bérelhetnek, de a jelmezben érkező gyermekeket alkoholmentes Halloween koktéllal is meglepik. A további részletekről az esemény Facebook oldalán tájékozódhatnak.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek