Az ünnepen ingyenes a belépő a Vasúttörténeti Parkba

  2019. október 23-án 10.00 órától zárásig között mindenki INGYEN látogathat el a Vasúttörténeti parkba – írja a Kultúraonline.hu. Érdemes elmenni Európa egyik legnagyobb szabadtéri és egyben legelső, interaktív vasúti múzeumába, mert a látogatók nem csak nézhetik az ősi masinákat, hanem maguk is kipróbálhatják azokat.

  Itt a gyerekek tényleg láthatják, kipróbálhatják, hogyan közlekedtek régen az emberekForrás: Magyar Vasúttörténeti Park/Facebook

  Utazhatnak nagymozdonyon, beülhetnek a Csajka sínautóba, hajtányozhatnak, fordítókorongozhatnak, vagy felülhetnek a lóvasútra.

  Kicsik és nagyok kedvence az évről évre bővülő kerti vasút, ahol izgalmas és változatos vonalon roboghatnak végig az utasok igazi kismozdonyok vontatásával. Az interaktív játékokért fizetni kell, minden más ingyenes lez.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!