Hamarosan kezdődik az egész napos, őszi társasjáték-fesztivál

  A nagy sikerre való tekintettel ismét egész napos játékfesztivált rendez a Homoludens.hu Egyesület és a Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeum - derül ki az esemény Facebook-oldaláról. Október 12-én gyerekjátékokkal és felnőtt társasjátékokkal várnak minden játszani vágyó kicsit és nagyot a Múzeumban, ahol több mint ötvenféle nemzetközi- és magyar játékdíjas játékot próbálhatnak ki a résztvevők: különleges stratégiai-, logikai-, nyelvi- és kvízjátékok, gyerekeknek készségfejlesztő és építőjátékok biztosítják az izgalmakat.

  Forrás: TheAndrasBarta/pixabay.com

  A szabályok gyors elsajátítását játékmesterek segítik az asztaloknál, és aki játszik, az nyerhet is, az esemény során ugyanis kétszer sorsolnak ki különböző ajándékokat. Nemcsak szellemi, hanem fizikai játékokra és testmozgásra is lesz lehetőség, például dobójátékok és óriás fajátékok segítségével.

  Emellett kreativitásukat is kiélhetik az alkotókedvűek kézműves játékok készítésében, illetve papírhajtogatást tanulhatnak és papírrepülőkkel versenyezhetnek. A programokon múzeumi belépővel lehet részt venni. III. kerületi lakosok számára ingyenes a belépés. További információkat a szervezők honlapján olvashatnak

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!