Hallgasson meditatív koncerteket az erdőben, tábortűz mellett

2019. szeptember 27 és 29 között Gyula térségében várja az érdeklődőket a „Muzsikál az erdő a Körösök völgyében" elnevezésű rendezvény, melynek pénteki programjai Gyulán, a Csigakert tölgyfamatuzsálemei között valósulnak meg – olvasható a Muzsikál az Erdő Facebook oldalán. Szombaton Gyula – Városerdőn az Erdei Iskola területén várják az érdeklődőket, a vasárnap pedig a határon túlra, a Nagyvárad közelében található Püspökfürdőre látogathatnak az érdeklődők.

A három napos rendezvény az erdei koncertek színes palettáját vonultatja fel, így a családok valamennyi tagja számára tartogat színvonalas, testi-lelki feltöltődést biztosító programokat.

Forrás: Emmer László/Facebook/Muzsikál az Erdő

Feledhetetlen erdei koncertélményben lesz része Gyula – Városerdőn a közönségnek PALYA BEA és Gerzson János előadása során. Fellép KUBINYI Júlia, SZOKOLAY Dongó Balázs és Rácz Gyula. A klasszikus zenei vonalat a MONARCHIA Szimfonikus Zenekar, a CANTORES Ecclesiae Rézfúvós Együttes, a Nagyváradi Filharmónia Intermezzo Vonósnégyese képviseli, és további művészek is fellépnek. 

Püspökfürdőre érkezik többek között a békéscsabai Bartók Béla Vegyeskar Perlaki Attila irányításával. Koncertet ad a DŰVŐ Zenekar és a Talléros Banda. Erdei meditatív koncertélményben részesíti az érdeklődőket a Biri-ér partján a Dobszerda ütőegyüttes, egy ifjú fúvós csapat, a Brass On the Road. Fellépnek a Nagyváradi Művészeti Líceum tehetséges tanuló is. Különleges gyerekprogramok várják a családokat: Ludas Mátyás elmeséli Vitéz László történetét, FABÓK Mancsi Bábszínháza pedig „A háromágú tölgyfatündér" meséjét hozza el.

Várnak minden erdőjáró, művészetkedvelő látogatót a „Muzsikál az erdő" a Körösök völgyében rendezvényre.

További részletes programtervet itt talál. 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek