Francia mozifilmet reklámoz a balatoni mesefigura

  A balatoni mesehőst, Füred Kapitányt kérte fel egy nemzetközi filmforgalmazó cég, hogy Magyarországon népszerűsítse a szeptemberben a mozikba kerülő filmet. A Playmobil: A Film az ismeretlen felfedezéséről (is) szól.

  Forrás: Playmobil

  Füred Kaptány a nyaraláson, felfedezőúton lévő gyerekeknek ajánl családi programokat, így kerülhetett képbe ennek a filmnek a bemutatása is. De közösségi oldalán a szülőknek is ajánl cikkeket, olvasnivalókat, helyszíneket, melyeket érdemes felkeresni.

  Mivel Füred Kapitány sok gyerekkel találkozik, ezért a következő hetekben olyan útlevelet juttat el a gyerekekhez, amelyet a filmből vettek kölcsön. Ebben olyan pecsételő állomások szerepelnek, amelyeket végigjárva tartalmas kirándulásokon vehetnek részt a családok. Az útlevelet a Balatoni Hajózási Zrt. pénztáraiban is kérhetik a gyerekek, de a fővárosi Minipolisz, a sarudi Élményfalu és biatorbágyi Apropolisz is a pecsételős játék része, áll a szerkesztőségbe eljuttatott sajtóközleményben.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!