Éjszakai vonatozás is lesz a Gödöllői Erdei Vasút családi napján

  A Gödöllői Erdei Vasút erdős tájakon haladva mutatja be a terület természeti értékeit. A kisvasút járművei muzeális ritkaságok gyűjteménye hazánkból és a Kárpát-medencéből, melynek minden darabja egy műszaki történeti emlék, mely nosztalgikus hangulatot idéz az utazás során. Ezért is érdemes kilátogatni a szeptember 28.-án a III. Kisvasúti és Családi napra a Gödöllői Erdei Vasúthoz, ahol változatos programokkal várják a családosokat.

  A legtöbb gyerek imád erdőben vonatozniForrás: Rakás/Wikipedia

  Lesz állomásavatás, mozdony névadó ünnepség, járműbemutató, fűtőház túra, fotókiállítás. A programra ellátogató családok részt vehetnek kézműves foglalkozáson és koncerteken is, plusz az őszi színekben pompázó Gödöllői Erdészeti Arborétumban is szakvezetéssel túrázhatnak. Esti vonatozás is lesz a villanymozdony vontatta vonattal, ahol szerencsés esetben hallhatják a szarvasbikák csodás nászának jellegzetes hangjait.

  További részleteket a rendezvényről az esemény facebook oldalán, itt tudhatnak meg.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!