Fantasztikus repülőshow és légiparádé lesz a hétvégén

Egy régi hagyományt újragondolva, a 100+4 éves Szegedi Repülőtéren az elkövetkező 3 nap csak a repülésről, a repülőkről és a repülősökről szól. A rendezvény célja, hogy népszerűsítse a Szegedi Repülőteret. A rendezvényen változatos légi és földi programokkal várnak minden látogatót a hétvégén.

Égen-földön látványos programok várják az érdeklődőketForrás: Facebook.com

Jön a The Flying Bulls, sárkányrepülők, vendégrepülők, siklóernyősök készülnek bemutatóval, ejtőernyős formaugrók érkeznek, megcsodálhatják a levegőben az L-29 Delfin szugárhajtású vadászrepülőt, és hőlégballon élményrepülésben is részük lehet. MI2 Extrém helikopter bemutatót is tartanak, sőt, egy Boeing 737-800 utaszállító a levegőbe fog emelkedni.

 A rengeteg, repülős program mellett csak néhány, földi érdekesség, amiért szintén érdemes kilátogatni: lesz repülőmodellező bemutató, pirotechnikai showtánc, tűzzsonglőr, éjszakai kertmozi, veterán autók felvonulása és még rengeteg érdekes látnivaló. A kicsik sem fognak unatkozni, a gyereksziget, a repülőgépsimogató, a repöülőgép/helikopter szimulátor és Exatlon pálya csak rájuk vár. 

A Szegedi Repülőnapok és Légiparádé további részleteiről itt, a Facebook oldalán tájékozódhatnak.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek