Töltse karácsonyát a Harry Potter film óriásának kunyhójában csupán egy fontért!

Harry Potter-rajongók figyelem! Új verseny veszi kezdetét, amelynek nyertese és barátai egy kellemes hetet tölthetnek el a filmbéli Hagrid kunyhójában, mindössze 1 fontért  – számol be a hírről az Insider.

Forrás: HarshLight/Wikimedia Commons

A sikeres mozifilmben látható kunyhó ugyanis kibérelhető, az angliai Észak-Yorkshire-ben található  North Shire farmon. A ház áprilisban nyílt meg, és éjszakánként 295 angol fontot kérnek el attól, aki az óriás házában szeretne aludni. A kunyhót hangulatos, a filmben látott stílusban rendezték be, valódi kandallóval, rusztikus fa ágykeretekkel és egy szabadon álló rézkáddal.

Most azonban a tulajdonosok a Harry Potter rajongóknak lehetőséget kínálnak arra, hogy csupán 1 fontot fizessenek egy fantasztikus kalandért. A fődíj nyertesének jutalma ugyanis, hogy karácsonykor hét éjszakát tölthet el öt barátjával a gyönyörűen kialakított kunyhóban.

A díj magában foglal egy gőzmozdonnyal megtett utat attól az állomástól, amelyen a Roxfort Express is megáll. A vendégeknek lehetőségük lesz találkozni Harry Potterrel is, aki egy elvarázsolt teadélután alkalmával varázslótanoncokhoz méltó mágiával szórakoztatja a nyerteseket. Pottert Luke Williams fogja alakítani, akit az Egyesült Királyság legjobb Harry Potter hasonmásának tartanak. Ő az év nagy részében Harryként dolgozik a northumberlandi Alnwick kastélyban.

A második helyezett három éjszakát tartózkodhat a házban, a harmadik pedig két éjszakát tölthet el a farmon. A verseny október 31-ig tart, a részvételért klikkeljen ide

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek