Idomított kecskéket is láthatnak hétvégén a Vadasparkban

Igazi látványos attrakcióval várja a látogatókat szeptember második hétvégéjén a Budakeszi Vadaspark. A hét utolsó napján kecskeügyességi bemutatót is láthatnak az érdeklődők. Kevésbé köztudott, hogy a kecske idomítható állat; olyannyira, hogy egy-egy finom falat megszerzéséért, vagy csupán kedvtelésből valóságos „akrobatamutatványra" képes. A szakértő idomárok szeptember 15-én, vasárnap ráadásul nem is egy, hanem kettős attrakció során mutatják be, hogy pontosan milyen az, amikor ez a kedves kis háziállat, amelyből több egyed is található a Vadaspark Parasztudvarában, vígan ugrándozó artistává változik. 

A kecskék látványos trükköket képesek megtanulni az idomároktólForrás: Budapesti Vadaspark

A hétvégén két másik program is lesz: szeptember 13-án, pénteken este – mint október végéig minden pénteken – Éjszakai Kalandtúrát tartanak, amelynek során a vadasparki állatok záróra utáni élete válik láthatóvá, szeptember 15-én, vasárnap pedig Budakeszi Vadaspark bejáratához vezető fenyves piaci forgataggá alakul. Az Erdei Piacon termelői különlegességek, kézműves termékek között válogathatnak a látogatók. Sajtok, szörpök, kézműves szappanok és számos egyéb, a természet, az erdő adta portéka várja az érdeklődőket.

A programoknak nincs külön ára, a belépéshez csak a hagyományos jegyeket kell megváltani, derül ki a Budapesti Vadaspark sajtóközleményéből.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek