Mostantól online is foglalhat időpontot a Budakeszi Vadasparkba

Tavaly nyár óra nem kell sorban állni a Budakeszi Vadaspark bejáratánál, ha jegyet szeretne vásárolni, ugyanis bevezették a készpénzmentes fizetési megoldást, amellyel már mobiltelefonon keresztül is lehet belépőt vásárolni. 2017 decemberében a vadaspark népszerű okostelefonos applikációja, az Állati NyomoZoo játék is megújult. Most pedig a honlap fejlesztésével rukkoltak elő, amelyen keresztül már az online időpontfoglalás is működik.

Mikorra tervezik a kirándulást? Foglalják le előre!Forrás: Budakeszi Vadaspark

A különböző szakvezetésekre, programokra és táborokba is lehet online regisztrálni, ami jelentősen leegyszerűsíti a jelentkező családok, csoportok és pedagógusok dolgát, és amely megkönnyíti a kapcsolattartást – olvasható a szerkesztőségünkbe érkezett közleményben.

A legkeresettebb tartalmak most könnyen megtalálhatókForrás: Budakeszi Vadaspark

A vadaspark megújult honlapja minden mobil eszközön használható, a látogatóknak lehetősége van akár ott helyben is böngészni az információk között. Könnyebben elérhetővé váltak a legfontosabb és a leggyakrabban keresett tartalmak, mint pl. a nyitvatartás, a jegyárak és a napi programbontás is. Továbbá kiemelt helyet kaptak a különböző szolgáltatások is, mint a Kalandpark hírei és az állatok bemutatásával kapcsolatos ismeretek.

A Pilisi Parkerdő Zrt. honlapjára is könnyedén átnavigálhatnakForrás: Budakeszi Vadaspark

A felhasználók a Pilisi Parkerdő Zrt. honlapjára is könnyedén átnavigálhatnak, valamint a Hármashatár-hegyi Kirándulóközpont programjairól is első kézből értesülhetnek.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek