Szemétfesztiválra készülnek a bécsi kukások

  Hogy a hulladékgazdálkodás is lehet izgalmas, ezt igazolja ez az ingyenes, bécsi szemétfesztivál. A Mistfestivalra látogatók ezrei érkeznek, hogy többet tudjanak meg a környezetvédelemről, az utcai takarításról és a hulladékkezelésről.

  Idén szeptember 21. és 22. között készülnek  a bécsi kukások az egész család számára izgalmas, színes programokkal, zenével, játékokkal, kirkodóvásárral, információs standokkal és bemutatókkal.

  A környezet tisztán tartását játékos formában leshetik el a gyerekekForrás: Christian HOUDEK/Stadtwien marketing.at

  Különleges látvány lesz a bécsi takarítógépek kiállított flottája, ahol a szemeteskocsik és seprőgépek egymás mellett felsorakozva megcsodálhatók. A gyerekek az MA 48 járműparkban kiállított szemeteskocsikat nemcsak megnézhetik, de be is ülhetnek az autókba.

  A hulladék- és környezetvédelmi témájú standok mellett az érdeklődők játékos feladatok formájában tesztelhetik a tudásukat a hulladékokkal és a környezettel kapcsolatos kérdésekben.

  A helyszínen teherautó-vezetési szimulátor, kerékpár-forgalmi oktató és az ütközés-szimulátor segítségével közelről megtapasztalhatják a lehetséges veszélyhelyzeteket és megtanulhatják, hogyan kerülhetik el őket.

   

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!