A világ legnagyobb kukorica labirintusával ünneplik a Holdra szállás évfordulóját

  Különleges meglepetéssel rukkolt elő az Spring Grove-ban, Illinois államban található Richardson Farm tulajdonosa. Nem csak a világ legnagyobb kukorica labirintusát hozta létre, de közben emléket állít az ember első holdsétájának is. A légi felvételeken csodálatosan kirajzolódnak az űrsétával kapcsolatos képek a 28 hektáros kukoricamezőben.

  15 km hosszú ösvényeken barangolhatnak az útvesztőbenForrás: Richardson "World's Largest" Corn Maze/Facebook.com

  A labirintus bal felső sarkában egy olyan emblémát használt, amelyet a NASA fejlesztett ki az Apollo missziók kezdete óta eltelt 50 éves évforduló megünneplésére. Az Apollo szón átívelő vonal a Föld látóhatárát ábrázolja, az űrhajóból nézve. Az évfordulóra utaló ötvenes szám alatti három csillag az Apollo 1 űrhajósainak, Virgil Gus Grissom-nak, Ed White-nak és Roger Chaffee-nak állít emléket, akik 1967 januárjában veszítették életüket. A jobb sarokban a Next Giant Leap kifejezés a következő óriási kihívást jelentő Mars küldetésekre utal.

  A szeptember 7-én nyitó labirintusban a látogatók több, mint 15 km hosszú útvonalon kereshetik a kijáratot. 

   

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!