Űrutazáshoz passzoló bőröndöt promóz a legfiatalabb asztronauta jelölt

  Holdbéli vakációkhoz tervezett bőröndöt egy londoni stúdió, a reklámozásban a világ legfiatalabb űrhajós tanonca is részt vesz.

  A Holdra szállás 50 évfordulójának tiszteletére jött ki a londoni Horizn Studios egy új bőrönddel. A világ legfiatalabb asztronauta jelöltje pedig beszállt a promózásba.

  A világ legfiatalabb asztronauta jelöltje, Alyssa Carson még csak 18 évesForrás: Horizn Stuios/Facebook

  A NASA limitált kiadású bőröndje az Apollo 11 küldetés színeit viseli, aki pedig a fotókon a különleges táska mellett pózol, az Alyssa Carson, a 18 éves asztronauta tanonc. A fiatal lány, aki talán elsőként lép majd a Mars felszínére, a legfiatalabb, aki részt vehet a NASA űrhajós kiképzésén.

  Pontosan úgy néz ki, mint egy hagyományos gurós bőrönd...Forrás: Horizn Studios/Facebook

  A bőrönd különböző extrákkal van felszerelve a 360 fokban forgó keréktől a mobil telefon töltőig. Carson és a tervező cég egy hosszabb együttműködést tervez, ezt a bőröndöt pedig amolyan szuper utazó kütyünek szánják – például arra az esetre, „ha valaki a Holdon szeretné tölteni a vakációját".

  ...néhány apró részletet leszámítvaForrás: Horizn Studios/Facebook

  Az űrbőröndöt péntek, azaz július 19. óta már meg is lehet venni, az ára £650. A következő táskák 2030 környékén jönnek majd ki, ezeket már kifejezetten zéró gravitációs közegre tervezik.

  Forrás: Horizn Studios/Facebook

  Az elgondolás tehát nem vicc, tényleg olyan bőröndökről van szó, amelyek alkalmasak lesznek arra, hogy az űrutazás előtt belepakoljuk a fogkefét és az alvós macit. Ezekre már olyan pluszokat pakolnak majd, mint például az ujjlenyomat felismerő zár, írja a Lonely Planet.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!