Ilyen vízi vidámpark még soha nem volt Európában

  Az első európai Legoland Water Park, azaz vízi vidámpark építése hivatalosan is megkezdődött Gardalandban, ha minden jól megy, akkor 2020 júniusában lesz a nyitás. A projektet már három éve tervezik, most viszont végre meg is valósul.

  LEGOLAND DubaiForrás: LEGOLAND Dubai/Facebook

  A családi park 2-12 éves gyerekeknek, és természetesen a velük érkező szülőknek szól elsősorban. Az építkezés körülbelül 20 millió euróba fog kerülni, de ha elkészül a hely, akkor 15 000 négyzetméteren lehet majd viháncolni a hatalmas legó kockák között. Valójában az egész vízi park olyan lesz, mintha a látogató legóból kockákból épült építmények között járna. A színes kockák mindenhol visszaköszönnek majd a csúszdáktól a medencékig, de lesznek különböző interaktív élményelemek és legóépítő játékok is a parkban.

  A vízi vidámpark Peppa Pig Land és Fantasy Kingdom, azaz Peppa malac világa és a Fantázia Királyság mellett kapott helyet. Ehhez hasonló létesítmény még nincs a kontinensen, azonban Európán kívül Floridában és Kaliforniában, valamint Malajziában és Dubaiban is működik egy-egy legó vízi vidámpark, írja a Travel Weekly.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!