A turizmus új arcát népszerűsítik a horvátok

  A turizmus új arca hódít Horvátországban, ahol a falusi turizmust szeretnék egy kicsit felpörgetni. A vidéki turisztikai hét a „Menjünk vidékre" jelmondatot viseli, célja pedig Zágráb falusi turizmusának a népszerűsítése.

  A falusi élet szépségét mutatják be a turistáknakForrás: Shutterstock / Készítette: xbrchx

  A külföldi vendégeknek bemutatják a helyi borokat és termékeket, valamint kulináris műhelyekbe is beleshetnek - írja a horvát HrTurizam hírportál.

  A szervezők kiemelik, hogy a házi gasztronómiai kínálat, az egészséges életmód, a természet, a friss levegő és az egyéb aktív pihenési lehetőségek mind olyan lehetőségek, amit nagyon érdemes kipróbálni az ide látogató turistáknak. A programot főleg azoknak kínálják, akiknek sok a városi nyüzsgésből, és kicsit visszafogottabb, csendesebb helyen pihennének - a vendégeket a vidéki házak gazdái várják.

  A gazdák bemutatják saját termékeiket, melyeket meg is lehet kóstolni, illetve megismertetik kultúrájukat és szokásaikat is.  

  A rendezvényt szeptember 2-a és 8-a között szervezik néhány kilométerre a fővárostól.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!